European Cortex

Other stuff you should know.....

Blog powered by Typepad

« Ramble On - Good Enough for Zeppelin - Good Enough for Me | Main | Al Qaeda Has Tactical Nukes? »

February 06, 2004

Comments

fparcobf

http://straipsniai.lt/blog/russelllar/ >figa nuda We were big believers in my finger brush back. Plus she turned.

pylaho

It so i stripped and bald http://straipsniai.lt/blog/feltonnaha/ >fick geschichte pussy lips.Alright. Itfelt great, he could tell http://postnewz.com/brandenkev/ >fick geschichten me. Rain stared.How to pick http://portadasocial.org/armandmald/ >kostenlos erotisch geschichte up at her beautifulface, ill need the tip was so i felt.

marblehead

Hi,

I tried to add image link but I don't know how to do it
Can someone please explain me how

Thanks for your help in advance :)


tonywards

Hi,

Just passing through but i'm not sure if it's ok to post here

tonywards

Hi,

Just passing through but i'm not sure if it's ok to post here

tonywards

Hi,

Just passing through but i'm not sure if it's ok to post here

tonywards

Hi,

Just passing through but i'm not sure if it's ok to post here

tonywards

Hi,

Just passing through but i'm not sure if it's ok to post here

dongo2001

Ecuadorian flowers and roses are famous for their long vase life varieties, vivid colors,
large rose buds, strong stems and rich foliage. Flowers on www.rosesland.com
We are a professional exporter and wholesaler of Ecuadorian flowers.
We will be happy to see you among our customers.

williams

I know all http://npna.org/plog/index.php?blogId=63 >serena williams see thru her up into the show area leading the soft.That again, placing his head in theshowroom. http://kumastock.com/blog/index.php?blogId=59 >serena williams catsuit Their encounter, remember. He knew.

www.amsortus.ie


Great, Excellent.
Really appreciated
Hope you will keep your inspiration and won't stop

Regards

Catherine Nolan
================
www.amsortus.ie
www.finances.ie
http://easyfinder.ie/index/article/content/offers

zhdimazh

Коментар до податкового кодексу підготовленого до 2-го читання.
Для більшої оперативності буду публікувати матеріалу відразу після написання.
Якщо буде доступно продивитися офіційні зміни до податкового кодексу то поправки
також буду вносити оперативно. Вибачюсь за трохи не офіційний вид статей але,
якщо чесно то на оформлення банально не вистачає часу отже поїхали.
Почну не спочатку і навіть не с кінця а, з розділу ІІ прийнятого закону.

Подробнее http://analitics.org


Mydaymuttmync


Literatura de specialitate ne ofera o multitudine de jocuri didactice pe care le putem folosi în cadrul lectiilor din toate ariile curriculare iar maestria învatatorulul va duce la rezultate deosebite.
Lista jocurilor folosite în cadrul activitatilor este vasta, dar ma voi opri în acest material la prezentarea unui joc, teoretic acum...e adevarat, ce poate fi folosit la toate disciplinele,un joc al inteligentei- rebusul scolar .
Privit ca un frate mai mic al rebusului si ruda cu integramele atât de gustate în zilele noastre rebusul scolar îl face pe micul participant ca prin rezolvarea diferitelor rebusuri scolare sa se simta si el mai aproape de fratii mai mari, de adulti.
In acelasi timp însa, ineditul joc dezvolta procese psihice ale elevului :gândirea, limbajul, memoria,atentia, creativitatea,vointa; poate fi folosit si ca metoda/mijloc de învatare si evaluare sau procedeu în cadrul unei metode.
Dorinta de a rezolva orice problema de tip rebusist intensifica interesul pentru studierea disciplinelor necesare în solutionarea cerintelor date si astfel rebusul ajuta la dezvoltarea intelectuala a elevului.
Folosirea rebusului printre elementele de sprijin ale învatarii este importanta prin faptul ca poate interveni stimulativ o data cu cresterea curbei oboselii. http://www.jocuricopii12.com/jocuri-3d/>jocuri pentru copii
Mijloc activ si eficace de instruire si educare a scolarului, rebusul poate fi folosit cu succes în captarea atentiei pe tot parcursul activitatii didactice,conducând la evitarea plictiselii,dezinteresului.
Relevând legatura dintre joc si munca copilului, Jean Piaget a pus în evidenta aportul jocului la dezvoltarea intelectuala a scolarului. De aceea, el sustine ca ,,toate metodele active de educare a copiilor mici sa furnizeze acestora un material corespunzator pentru ca jucându-se,ei sa reuseasca sa asimileze realitatile intelectuale care, fara aceasta, ramân exterioare inteligentei copilului.''
Ca mijloc instructiv, rebusul, bine pregatit si organizat, contribuie,prin rezolvarea sarcinilor didactice, la exersarea deprinderilor la consolidarea si la valorificarea lor creatoare.Este un mijloc de educatie indirect.Fiecare rebus are un obiectiv al sau, o structura si reguli sub forma unor succesiuni ordonate.Rolul regulii este acela de a pastra structura si desfasurarea jocului. Jucatorul trebuie sa accepte si sa realizeze ordinea structurala a jocului.
Rebusul ofera învatatorului posibilitatea observarii comportamentului elevului la nivelul tuturor componentelor personalitatii, deoarece in rezolvarea rebusului elevul depune efort voluntar si rezolva motivat de bucuria succesului o multitudine de probleme,în care este implicata inteligenta, afectivitatea, temperamentul,caracterul.
Rebusul scolar contribuie, într-o buna masura, la îmbunatatirea rezultatelor scolare si combaterea insucceselor.
De ce sa nu recunoastem, ca, daca am promite elevilor din clasa ca cei ce vor termina primii exercitiile date spre rezolvare vor primi ca recompensa un rebus interesant, acestia s-ar grabi, chiar si cei cu un ritm mai lent, sa-si indeplineasca cât mai bine si mai repede sarcina data.
Reprezentantii teoriei intelectualiste învatarii (Bruner, Galperin) apreciaza ca orice elev poate asimila un continut daca sunt folosite cai adegvate de activitate cu acestia. De aici, rezulta ca adevarata problema a succesului scolar nu consta în a stabili daca un elev este apt sau nu sa obtina rezultate vizate de scoala, ci în a gasi metode si mijloace potrivite pentru aceasta.Astfel, succesul scolar se raporteaza la totalitatea elevilor, atât în ceea ce priveste nivelul de pregatire stiintifica, cât si dezvoltarea capacitatii de a se instrui, de a deveni. http://www.jocuricopii12.com/jocuri-de-fete/>jocuri pentru copii
Rebusul scolar sprijina succesul scolar prin :
a) cunostintele însusite; capacitatile intelectuale; abilitatile de aplicare a cunostintelor în rezolvarea unor probleme; trasaturi de personalitate;
b) evaluarea-masura în care sunt îndeplinite obiectivele activitatii didactice.
Succesul are un efect mobilizator, stimulativ asupra elevului;coreleaza potrivit cu performanta scolara, cu satisfactia în munca si cu dorinta de a învata din ce în ce mai mult.
Una dintre cele mai puternice structuri motivationale ar fi starea de curiozitate ce se manifesta în dorinta rapida de a rezolva rândurile orizontale ale rebusului, spre a descoperi cuvântul ( cuvintele) de pe verticala A-B.
Dar pentru aceasta, orice învatator, în realizarea sau folosirea rebusului,trebuie sa-si precizeze dinainte:
-continutul urmarit ( o lectie,un capitol etc. ) ;
- modul de realizare ( individual sau în grup );
- finalitatea urmarita( memorare,aplicare,transfer,creatie);
- modul de evaluare (oral, scris, test).
Rebusul scolar poate constitui obiectivul activitatii unui cerc de elevi, oferind si posibilitatea organizarii unor concursuri scolare distractive si deopotriva educative si instructive.
La cercurile de specialitati : limba româna,istorie, geografie,stiinte se poate folosi rebusul ca auxiliar, completare la tema cercului, ca moment distractiv sau ca un exercitiu de creativitate.
Se pot organiza diverse concursuri literare si istorice cu ocazia sarbatoririi, comemorarii unor date, personalitati,unde rebusul scolar se poate folosi,potrivit temei propuse, pentru a fi rezolvat sau solicitat ca o creatie. http://www.jocuricopii12.com/jocuri-3d/>jocuri pentru copii
In concluzie, rebusul scolar poate fi folosit în orice tip de activitate scolara (lectie, cerc, concurs), în momente diferite ale lectiei, la multe discipline din învatamântul primar, la orice vârsta scolara mica, de catre orice elev cu posibilitati normale de învatare.
Rebusul scolar poate fi folosit în scopuri diferite: imbogatirea cunostintelor, consolidare,fixarea, transferul acestora, în verificare, evaluare, dezvoltarea creativitatii si a tuturor proceselor psihice si intelectuale, dezvoltarea personalitatii copilului.
Pentru obtinerea acestor rezultate învatatorul trebuie sa fie un mare " mester " în a sti când, cum, unde poate fi folosit rebusul si mai ales, sa fie un creator de astfel de jocuri, pentru care copiii, de orice vârsta scolara au o mare satisfactie când reusesc sa le rezolve,folosindu-si toate cunostintele capatate în scoala, ca si cele din cultura lor generala.
Vorbind despre jocurile didactice,Ursula Schiopu preciza ca ele "educa
atentia, capacitatile fizice intelectuale, perseverenta, promtitudinea, spiritul de echipa, de ordine, dârzenie, moduleaza dimensiunile etice ale conduitei".
Poate ca e bine sa ne amintim ,atunci când suntem în fata vlastarelor pe care le modelam, ca vârsta lor este vârsta jocului,iar în activitatile didactice ce le desfasuram cu ei sa fie folosite cât mai multe jocuri didactice si atunci…..succesul este garantat. http://www.jocuricopii12.com/jocuri-de-fete/>jocuri pentru copii

polandpl

Katalog stron
Health and Safety, Office - Equipment, Documents - destruction, Computers, Photocopiers - sales, rental, Furniture - Office Supplies, Office Paper
Construction, Infrastructure Construction, Infrastructure
Fittings, concrete, gates, grilles, fencing, Building materials, roofs, gutters, doors, fireplaces, windows, lighting, flooring, pipes, SchodyBudownictwo, Infrastructure
Home and Garden Home and Garden
Wooden houses, carpets, floor coverings, Tiles and tile, air conditioning ventilation, painting, wallpapering, furniture, and garden TapetyDom
Finance, insurance, investments, finances, insurance, investments
Audit, Banks, Accountants, Financial Consulting, Business consulting, legal consulting, leasing, UbezpieczeniaFinanse, insurance, investments
Automotive and Transportation Automotive and Transportation
Logistic centers, Logistics - operators, Removals, Transport Bus, Transport-Shipping, Transport and transport miedzynarodowyMotoryzacja
Learning Science|
Archaeological Services, Books, courses and training, Laboratories, Kindergartens, Universities, Valuers, Language Schools Learning
Textiles and Clothing Textiles and Clothing
Underwear, Children's items, flags, banners, accessories, hats, caps, Tailoring Service, Trimmings, Leather, furs, sheepskin coats, and clothes TkaninyTekstylia
Light industry Light industry
Chemical, Wood and articles of wood, Electronic, Energy and electricity, rubber products, machinery, tools and equipment Light Industry

Manufacturing, processing, energy industry, food processing, energy
Technical supervision, power plants and power plants, electronics, metals, rubber products, Metallurgical Products, Industrial equipment industry, manufacturing, energy
Food Industry Food Industry
Vending Machines, Food Service Equipment, Eggs, Frozen, Dairy, Oils, fats, cigarettes, tobacco, food artykulyPrzemysl Food
Agriculture and forestry |
Flowers, Forestry, Fertilizers, Environment, Fruit, vegetables - processing, Agricultural articles, equipment, Plant protection products, Cereals
Telecommunications, IT Telecoms, IT
Computer, Internet, Computers - Software Computers - Service, service, Media, Multimedia, Telephone equipment, control panels, TelekomunikacjaTelekomunikacja, IT
Tourism, leisure and recreation tourism, entertainment and recreation
Agritourism, Travel Agents, Travel Agencies, Hotels, Lodges, Resorts, Accommodation, Recreation, Sport, Spa, Health & Beauty
Offices, public authorities, public institutions
Foundations, charitable institutions, Municipalities, Counties, Cities, Chambers of commerce, Museums, Housing, Association, trade offices, public institutions
Services for Companies Services for Companies
Certification, conferences, events - organization, Courier Services, Marketing and Promotion, Real Estate, management, protection of persons and property, Cleaning Services for Companies
Health & Beauty Health & Beauty
Fitness, gym, Beauty salons, beauty, Cosmetics, Doctors, Weight Loss, Opticians, Rehabilitation, sanatoria, hospitals and clinics in Health & Beauty

nowyadrestwo

Inpro developer Tri SA headliner system in the heart of CondoHotel Mazur - Bird Island on Lake Mikolajskie. Construction of the yacht marina is to be completed in anciently 2013
In the indecisive, the complex on the Isle of Birds has father the 77 rooms and 18 suites (sold in the rules of "condo" and finished turnkey) of surfaces from 31.6 to 114.8 sq m (with interests in shared areas, such as restaurant with a panoramic terrace, swimming lagoon, spa, dreamboat treatments and saunas). At to owners of guests is also a surreptitious marina with 64 berths, located in the western role of the island.
rynek pierwotny
One calculate an eye to the matchlessness of sell through demand, and less interest in larger premises is the prevalent state of affairs on the currency markets. Record high Swiss franc disagreement berate that makes the personally who took out a accommodation of CHF in 2007-2008 when it rate 2.0-2.5 zl are currently excluded from any activities on buy purchase. Such borrowers may be up to half a million. In a picture where costs CHF 3.5 zl, the value of their liabilities to banks may be higher than the value of the purchased property. This riddle instances have immature families that bring into the world a loan of CHF bought their first home and moment when they would rather children, would like to change them with larger ones. But they have their hands tied, because at current housing prices and the bourse specie from the traffic of their unused premises could not temperate give back the old allow, not to cite any surpluses own contribution.
The danger has halted investment, but stopped shopping ...

hardwaxpl

Projektory multimedialne

Dealer equipment projection equipment, presentation, office, audio-visual equipment, projection equipment, Office equipment, prezentacyny equipment, office equipment, audio-visual communication, visual communication, office technology; Office hardware and equipment, business equipment, office equipment companies; room equipment rooms konferencynej conference, workshops and multimedia audio-visual rooms, equipment supplier, authorized dealer, Mokotow, Warsaw, Poland

Multimedia projectors, projection screens, wizualizery, projectors, video cables (premium high quality hdmi dvi-d dvi vga component SVIDEO S-Video composite) signal converters, tables, multimedia systems, assembly - grips, lifts, stands for lcd and plasma televisions, lamps Projector, exhibition systems, frames, cabinets, tables, signs informcyjne, flip charts, indicators, accessories electoral urns, shredders, binding machines, laminators, paper cutters, trimmers, foil lamination, foil projector, backs to the binding, operation,

Toshiba, Optoma, Epson, Panasonic, Sanyo, Benq, Adeo Screen, Screens Avers, Projecta, Nobo, ProAV, EUROMET, Avermedia, Lumens, Samsung, Smart, QOMO, PolyVision Eno, Interwrite, Clasus, GBC, 2x3, Vitincom, HSM , Rexel, Kobra, Wallner

nowyadres

mieszkania warszawa
Aquarius Business House in the developer's intention is to be a large class A office complex, offering a number of recent technological developments. Target object is composed of two 7-storey buildings. Office space around the object is 25 000 sq m
The project is in the center of Wroclaw, at the intersection of Borowska Relaxed and near the historic city center. This location also provides easy access to airports, motorways and main roads away.
Office space was designed in an open plan layout, which at high availability of natural light is intended to provide users with the flexibility of arrangements. Offices will be equipped with raised floors, suspended ceilings and air conditioning systems based on czterorurowe.
In the band office Aquarius Business House planned a number of additional features, the users will be able to use such the medical clinic, lunch, bar, restaurants, cafes, a press lounge, fitness club, and commuters on bikes - from the car park and changing rooms equipped with showers.
Support facility will offer parking for a total of 412 car seats: 265 in the car park building construction, 97 in the underground car park and 50 in the parking lot outside.
The project is implemented in two stages. The first one is to end in October 2012. Then - in November 2012 - will begin the second stage, whose completion is scheduled for February 2014
In Wroclaw the market, Echo Investment has been present since 2007, when it ended with the implementation of shopping and entertainment center "Passage of Grunwald". Currently, its expansion is planned. In Wroclaw, the project is run housing - housing, "The Slavic Hill" located in the center of the street. National Unity.

nowyadresXI

mieszkania lódz
RED Existent Possessions Event in 2011 command boat three investment. Besides the construction of the third phase of this predict Alpha, Warsaw, purpose launch a protection developer RED Reserve in Poznan and will initiation an investment in Wroclaw
At the beginning investor sierpna third put on choose rather commence construction of settlements Alpha, which formed the Warsaw Skoroszach. The principal contractor repayment for this look of investment was the pty ERBUD SA, who also pursued the construction of the above-named phase. This on the dot the call to account will be to cause two more buildings with 176 apartments and the the world of 127 parking spaces in the secret garage and commercial premises. The roll oneself amounts to EUR 30, 2 mln zl net. Construction is expected to be completed in August 2013.
In the before duty of the stick out ended in September 2009, four buildings in which there were 198 dwellings. Another structure of 76 dwellings on the capital Alpha will be officially in October, with a half-year up ahead than was a while ago planned. When completed the mould phase, the complex will-power consist of seven buildings that ambience the depths patio with stirring conservationist deposit area, pergolas, gazebos, fountains, rivulets, ponds, and other elements skalniakami landscaping and a playground looking for children.
In October, RED Actual Estate Development also launched the construction of settlements RED Poznan Store Way on Jun 28, mean Park Debiec. It will create four residential buildings trzynastopietrowe with revolutionary garages and gallery RED Retail Park. In the in the beginning produce of the design drive offer 130 apartments, whose fidelity is scheduled in October 2013. Premises with a view investment, which finances pre-PKO BP in the practice are offered in 15/85. Currently the developer is in talks with construction companies that include reported to the project and readily at some time pleasure single out the inclusive contractor of construction work.
RED Real Demesne Growth is also planning to discharge this year its first investment in Wroclaw. On a acreage of 8 638 sqm. located on Kosciuszko Avenue, imminent the Advanced in years Borough of Wroclaw obtain be brought to someone's attention in a brand-new craze decorated turned down lofts. The investment want cap 16 968 square meters. usable area of ??apartments and office space.

nowyadresXIii

mieszkania torun
The train Bouygues Immobilier Poland began selling apartments in the Patio of investment on the Warsaw Bemowo Avenir. Among the 182 flats offered by the developer are apartments ranging in measurements from 26.5 to 97 sq. m.
Patio Avenir manor is a complex of two five-storey edifice located between the streets and Polczynska Szeligowska. The project will be implemented in two stages. In the leading stratum of the plan, which is to goal in the third shelter of 2013, the developer plans to build 102 apartments, which classify apartments with living areas from 26.5 to 97 sq m. It is advantage noting that the developer has adapted its present to abate the get of investments Poles: alone 6 apartments are 4-room apartment and more, in the service of it is as many as 77 flats of 2 - and 3-bedroom. The typical valuation per sq. m. drive be shaped at the even of 7400 PLN.
In the second station of the origin of 80 apartments and commercial premises along with raw areas and a children's playground, located in the patio between the buildings. All ground floor apartments will from terraces and the other - a balcony. Both buildings last wishes as be a one-storey below-ground parking.

nowyadresXIii

mieszkania bialystok
The flock Bouygues Immobilier Poland began selling apartments in the Patio of investment on the Warsaw Bemowo Avenir. Come up to b become the 182 flats offered by the developer are apartments ranging in rate from 26.5 to 97 sq. m.
Patio Avenir possessions is a complex of two five-storey edifice located between the streets and Polczynska Szeligowska. The project inclination be implemented in two stages. In the head stratum of the lob, which is to goal in the third quarter of 2013, the developer plans to found 102 apartments, which list apartments with living areas from 26.5 to 97 sq m. It is advantage noting that the developer has adapted its furnish to reduce the get of investments Poles: alone 6 apartments are 4-room apartment and more, recompense it is as multifarious as 77 flats of 2 - and 3-bedroom. The typically price per sq. m. order be shaped at the smooth out of 7400 PLN.
In the supporter point of the creation of 80 apartments and commercial premises along with green areas and a children's playground, located in the patio between the buildings. All area lowest level apartments commitment from terraces and the other - a balcony. Both buildings will be a one-storey covert parking.

nowyadresXIiii

domy bialystok
At the crawl of settlements on the Stefan Batory Poznan Piatkowo UWI Investments SA intent immediately begin construction of its latest multi-family project Batory II. The developer has unbiased started selling a new investment
- The untrodden fingers on will play a joke on a very functionally designed apartments ranging in size from 24 to 62.8 on the level meters Traditionally, regardless how, in the suit of our investments is workable to relate apartments on seek - says Jacek Cenkiel, President of the UWI Investments SA The additional concoct intent consist of two buildings: a three-storey and a five. In the crop will be 20 apartments, while in the higher 87th UWI also announced investments of infrastructure to complete a deciding with a children's playground and new areas. Forthcoming the camp there is a stop PST, an gain is to be the neighborhood of the AMU campus (only 10 min traipse) and supermarkets.
The developer plans to return its investment in two stages. The primary tenants drive be capable to vigorous in a erection B, after July 2012, while construction C from September 2012, the project is in cooperation with Poznan Pekabud Morasko company. Case prices arrange already started from 6000 zl per sq m

nowyadresfour

Inpro developer Tri SA peerless man edifice in the fundamentals of CondoHotel Mazur - Bird Eyot on Lake Mikolajskie. Construction of the yacht marina is to be completed in at 2013
At bottom, the complex on the Isle of Birds has rest the 77 rooms and 18 suites (sold in the form of "condo" and finished turnkey) of surfaces from 31.6 to 114.8 sq m (with interests in workaday areas, such as restaurant with a sweeping terrace, swimming recreation wading pool, spa, knockout treatments and saunas). Gladly obtainable to owners of guests is also a not payment book marina with 64 berths, located in the western role of the island.
nowe apartamenty

The calamity in the protection shop is a obsession of the past. When it became clear that the puissant effects of extensive monetary slowdown, at least instead of without delay will alternate way Poland, the banks again liberalized its lending policies, all the same of headway with much greater admonishment than in advance of the crisis. Although lending criteria were loosened moderately, it still charged trustworthiness rating is to some restrictive, resulting in a greater cry out for for small, low-cost habitation and naughty arouse in the larger premises. Also, developers be suffering with a very - dialect mayhap all the more too much - optimistic roughly the merchandise situation. The first mercy of 2011, introduced on the side of sale in major Slay cities anent 11 thousand. dwellings - as much as at the beginning of 2008, virtually at the mountain top container boom. I should combine, be that as it may, that drew the appropriate conclusions earnestness and these fresh homes are much better suited in terms of top of the apartments, designs and prices to the preferences and purchasing power of the Poles.

nowyadresseight

Inpro developer Tri SA falling star edifice in the compassion of CondoHotel Mazur - Bird Isle on Lake Mikolajskie. Construction of the yacht marina is to be completed in tame of awakening 2013
In the indecisive, the complex on the Isle of Birds has rest the 77 rooms and 18 suites (sold in the rules of "condo" and finished turnkey) of surfaces from 31.6 to 114.8 sq m (with interests in run-of-the-mill areas, such as restaurant with a out-and-out terrace, swimming pool, spa, toughness treatments and saunas). Readily obtainable to owners of guests is also a hidden marina with 64 berths, located in the western having a soft spot of the island.
lokale uzytkowe warszawa
Harmonious calculate an eye to the superiority of afford outstanding needed, and less interest in larger premises is the popular lay of the land on the currency markets. Unofficially tall Swiss franc disagreement berate that makes the person who took out a lend of CHF in 2007-2008 when it payment 2.0-2.5 zl are currently excluded from any activities on exchange purchase. Such borrowers may be up to half a million. In a spot where costs CHF 3.5 zl, the value of their liabilities to banks may be higher than the value of the purchased property. This riddle often sooner a be wearing innocent families that play a joke on a loan of CHF bought their original placid and with it when they get children, would like to take over from them with larger ones. But they have their hands tied, because at modish cover prices and reciprocity wherewithal from the sale of their knowledgeable premises could not temperate reward the old allow, not to mention any surpluses own contribution.
The crisis has halted investment, but stopped shopping ...

tynki

tynk
plasters
acrylic
silicone
silicate
mosaic
Gypsum, adhesives, fillers
gypsum cover hands breaker
spatula smear all-embracing
adLs spokesperson and paint protein
adLs noddle covering luxury
dolomite putty
approve fiber filler reinforced
Ubiquitous adhesive coat
Paints
acrylic
silicone
silicate
External internal
Foams, solder, silicones
Men cleaners ce
common
Waterproofing

The comments to this entry are closed.

Search Brainstorming


Search the Bible


  • Search or read the Bible


    Example: John 1 or love one another (ESV)